TRASTENA ONE NIGHT STAND 15.03.2018

TRASTENA ONE NIGHT STAND 15.03.2018

Може някое от следните събития да ви се стори интересно.

Други събития от същият жанр могат да се намерят в категорията Театър.

WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR

АРЕНА АРМЕЕЦ, SOFIA

26.04.2019 - 28.04.2019

Детайли на събитието

 

Един различен поглед към stand-up comedy и към жените въобще.

В навечерието на най-тривиалния женски празник решихме, че е време да оставим чувалите със зюмбюли и кутиите с пияни вишни на колегите, да хванем под ръка най-добрата си приятелка и да отидем някъде, където да пием вино и да се изкъртим от смях, докато говорим за секс.

Скандално, но факт, успяхме само за три дни да разпродадем събитието на 8-ми март, затова правим второ, идентично с дата 15-ти март. Заповядайте на един втори женски празник с много вино и мръсни думи.

Ние, от Трастена, вярваме, че нищо не трябва да е прекалено сериозно и по тази причина всяка година очакванията и изпълненията покрай 8 март много ни напрягат! Затова събрахме най-забавните жени, които познаваме, и решихме да направим една комедийна вечер без нито един професионалист в сферата. И, разбира се, да пием много малиново вино.

Осем жени ще излязат на сцената на Mixtape 5, за да ви разсмиват, забавляват и да ви доливат в чашите. Ще можете да ги освирквате, да ги целите с меки плодове и да им подхвърляте политически некоректни коментари (и едри банкноти).

Водеща на водевила: Мария Силвестър

Welcome drink от Трастена с всеки билет, закупен от Ticketpro.

 

 

Снимки и видео

Facebook