VAREKAI 28.05.2017-13:30

VAREKAI 28.05.2017-13:30

Може някое от следните събития да ви се стори интересно.

Други събития от същият жанр могат да се намерят в категорията Театър.

САМО ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО ОБЯВЕНОТО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ НА 28 МАЙ (НЕДЕЛЯ) ОТ 13,30 Ч. ЧАСТ ОТ БИЛЕТИТЕ ЩЕ СА С 20 % ОТСТЪПКА.

ПРОМОЦИЯТА ВАЖИ ЗА ЦЕНОВИТЕ КАТЕГОРИИ ОТ 70, 80 И 100 ЛВ

Детайли на събитието

НЕВЕРОЯТНА ВЪЗМОЖНОСТ

САМО ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО ОБЯВЕНОТО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ

НА 28 МАЙ (НЕДЕЛЯ) ОТ 13,30 Ч.

ЧАСТ ОТ БИЛЕТИТЕ

ЩЕ СА С 20 % ОТСТЪПКА

 

ПРОМОЦИЯТА ВАЖИ ЗА ЦЕНОВИТЕ КАТЕГОРИИ ОТ 70, 80 И 100 ЛВ

Varekai в неделя, 28 май, от 13,30 ч. беше обявено съвсем скоро, СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС получи разрешение от мениджмънта на Cirque du Soleil част от билетите за него да бъдат с 20 % отстъпка. Те ще са за категориите от 70, 80 и 100 лв. и билетите ще бъдат съответно на цени 56, 64 и 80 лв. От днес, 17 май, тези билети са вече в продажба и могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро, както и на www.ticketpro.bg

Varekai е един от най-грандиозните спектакли на Cirque du Soleil. Той пресъздава мита за Икар, с пищни костюми, оригинална музика на живо, главозамайващ декор и спираща дъха акробатика. Трупата е омагьосала над 10 милиона зрители в 130 града в 23 държави.

 

ПОРАДИ ОГРОМНИЯ ИНТЕРЕС ЩЕ ГЛЕДАМЕ ОЩЕ ЕДНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ НА ШОУТО НА CIRQUE DU SOLEIL

 

123

ПРЕДСТОИ НИ И СРЕЩА В АВАНС

С ДВЕ ОТ ЗВЕЗДИТЕ В УНИКАЛНИЯ СПЕКТАКЪЛ

 

ТЕ ЩЕ ГОСТУВАТ

В ШОУТО НА СЛАВИ И ЩЕ НАПРАВЯТ СПЕЦИАЛНА ДЕМОНСТРАЦИЯ

В MALL OF SOFIA НА 26 АПРИЛ

 

Varekai на Cirque Du Soleil ще изнесе 5 представления в

 

«Арена Армеец»

 

на 26, 27 и 28 май 2017

 

Интересът към грандиозното шоу Varekai на Cirque du Soleil, пресъздаващо мита за Икар, с пищни костюми, оригинална музика на живо, главозамайващ декор и спираща дъха акробатика, е огромен. Трупата е омагьосала над 10 милиона зрители в 130 града в 23 държави.

 

След преговори с мениджмънта на шоуто, СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС получи разрешение за допълнително ново шоу. То ще бъде в неделя, 28 май, от 13,30 ч. Билетите за него са вече в продажба могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро, както и на www.ticketpro.bg

 

Две от звездите в шоуто пристигат у нас на 25 април. Фернандо Миро и Дарина Мишина, които са изпълнителите на главните роли, ще бъдат специални гости в „Шоуто на Слави“ по bTV. Там те ще разкрият какво да очакваме след малко повече от месец в Арена Армеец и  и ще ни подгреят подобаващо за Varekai с изпълнение на един от най-атрактивните си номера. Същият ден ще се насладим на тяхно безплатно шоу и в Mall of Sofia.

Фернандо Миро е в ролята на Икар – млад мъж, спуснал се в един приказен свят, населен с фантастични създания. Фернандо има дългогодишен опит като гимнастик, танцьор и цирков артист. Той е сред звездите в две от шоутата на Cirque du Soleil - Criss Angel BELIEVE и Michael Jackson THE IMMORTAL. Участва и като танцьор в последното световно турне на Тейлър Суифт Speak Now, снима се и в нейните клипове “Sparks Fly” и “Story of Us”.

 

Дарина Мишина е в ролята на екзотично същество, което очарова Икар с чувствена красота. Тя е неговия водач в приказния свят, а той ще бъде катализатор за метаморфозата й. Дарина е руска акробатка от Санкт Петербург, която прави невероятни номера и която се подготвя за ролята си в спектакъла от четиригодишна възраст. Тя може да балансира цялата си тежест само върху една ръка, на върха на тясна пръчка, след това да изкриви тялото си и да се преобърне бавно като балерина в кутия за бижута.

 

Facebook