„КОМИЦИТЕ“ 24.04.2018 17:30

„КОМИЦИТЕ“  24.04.2018 17:30

Може някое от следните събития да ви се стори интересно.

Други събития от същият жанр могат да се намерят в категорията Театър.

WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR

АРЕНА АРМЕЕЦ, SOFIA

26.04.2019 - 28.04.2019

ЗАПИСИТЕ СЕ ИЗЛЪЧВАТ ВСЕКИ ПЕТЪК ОТ 21:00 ЧАСА ПО БТВ

Детайли на събитието

Комиците – ударна доза смях в края на работната седмица.

123

 

ПРЕДАВАНЕТО

“Комиците” е седмично комедийно телевизионно шоу, което се излъчва всеки петък от 21 часа по бТВ. Създател и продуцент на шоуто е “ДРИЙМ ТИЙМ ПРАДАКШЪНС”. В продължение на един час, зрителите на бТВ се забавляват със скечовете, песните и забавните коментари на едни от най-добрите български актьори, певци, шоумени. Отдавна българският телевизионен зрител е “уморен” от предавания, които го наставляват, поучават и се опитват “в прав текст” да формират в него мнения, позиции и оценки. Разбира се и “Комиците” имат своите оценки и послания, но те ги отправят към зрителите по един забавен начин, чрез средствата на сатирата, иронията, пародията, комедията.

Шоуто се състои от няколко основни елемента, които са определящи:

АКТЬОРИТЕ

kom3

Основните актьори в “Комиците” са Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев и Петьо Петков – Шайбата. Това са едни от най-популярните и най-обичани български актьори и най-търсените рекламни лица. Много малко са актьорите, които могат така свободно да импровизират пред публика. Техните скечове, моментни импровизации и специфичен директен контакт с публиката правят шоуто съвсем различно от останалите забавни предавания в България.

ГОСТИТЕ

Сред публиката на всяко предаване присъстват и специални гости на “Комиците”. Това са публично известни хора – министри, депутати, журналисти, социолози, спортисти, певци, актьори и т.н. Любопитното за зрителите на “Комиците” е не само появата на тези известни хора в предаването, а начина, по който актьорите ще ги провокират или ще ги “включат в играта”, как ще ги пародират или иронизират и то в тяхно присъствие пред очите на публиката. Реакциите на гостите са различни и винаги много любопитни за зрителите.

Facebook