АБРАКАДАБРА - ЛАС ВЕГАС

АБРАКАДАБРА - ЛАС ВЕГАС

Може някое от следните събития да ви се стори интересно.

Други събития от същият жанр могат да се намерят в категорията Театър.

WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR

АРЕНА АРМЕЕЦ, SOFIA

26.04.2019 - 28.04.2019

Детайли на събитието

Още по-зрелищен и невероятен магичен спектакъл на Ивокс Меджик и неговите приятели най - добрите илюзионисти в България. Посветен на 111г. от рождението на Мистер Сенко и 1 Април-празника на магията.

Мощен микс от най-дръзките и удивителни номера изпълнявани някога на сцената. Нон-стоп шоу изпълнено с вълнуваща и изискана магия в безпрецедентни размери, съпроводено от танцьори в модерни костюми, светлинни ефекти и здрав саунд. Станете свидетели на зашеметяващи изпълнения: появяване и изчезване на асистентки, левитации, невероятно шоу с гълъби, илюзии от Лас Вегас, четене на мисли, шок, адреналин и мистерии отвъд разбиранията на вашето съзнание. За радост на най-малките зрители ще се появи един специален гост за да участва в магичния спектакъл „Абракадабра“........! С участието на елита на българското илюзионно изкуство - Ивокс Меджик, Ирко, Мандрак шоу - носители на множество престижни награди за магично изкуство в Европа и България. Рамо до рамо до тях ще застане и една млада звезда Маг Айвън – участник в цирковата Евровизия, Женева 2012.

Магично шоу, което трябва да се види от цялото семейство. Незабравимо изживяване, което ще ви накара да отключите въображението на вашето съзнание и ще ви пренесе в един невероятен свят!

Осъществява с любезната подкрепа на туристическа агенция Ориент 99.

Във вълшебния свят на магията може да се потопите на 2 Април 2016 (събота) в Театър "Сълза и смях" - ул."Г.С.Раковски" 127 от 19:00 часа.

Билети в мрежата на Тикетпро и на касата на Театър"Сълза и смях".
Едно шоу за цялото семейство!

 

123

Снимки и видео

Facebook