АЛАДИН - Мюзикъл

АЛАДИН - Мюзикъл

Детайли на събитието

„АЛАДИН”

Мюзикъл за деца и възрастни

със специалното участие на:
Ненчо Балабанов, Поли Генова и ДОНИ

1

 

Музика – Марио Балтаджиев

Либрето – Иван Ангелов, Петя Миладинова

Текст на песните – Иван Ангелов

Режисьор – Надя Асенова

Сценография – Тодор Райков

Художник на костюмите – Анелия Райкова

Хореограф – Татяна Янева

Участват: Денко Проданов, Камен Иванов, Цветелин Павлов, Яница Маслинкова, Богомил Спиров, Христо Сарафов, Марина Драгомирецкая, Атанас Чопов

Мюзикълът „Аладин” е съвременна, модерна  интерпретация на приказката от „1001 нощ”.  Духът не е просто слуга, а метафора за човешкият дух, в който се крие силата на всеки от нас. Аладин трябва да разчита не само на могъществото на добрия дух, но да потърси силата в себе си и да се справи сам с предизвикателствата. 

ДОНИ  е в ролята  на „Злият магьосник”, който е на повече от 300 години, манипулира всички по пътя си, омагьосва Принцесата.

2

Тя – Принцесата, носи странното име Бадрулбудура и е любимата на Аладин. Ролята е поверена на Поли Генова.

Той - Аладин, който попада в редица приключения и преодолява хиляди препятствия, за да намери вълшебната лампа и да си върне Любовта, е самият Ненчо Балабанов.

 

3

"Нашата  амбиция е да представим, не само аудио-визуално шоу за зрителите, но и едно по-дълбоко и мотивиращо послание за вярата в собствените възможности" споделя  Марио Балтаджиев – композитор и продуцент.

Той вярва, че "тази човешка история ще докосне зрители от всички възрасти и всеки ще открие нещо за себе си и нещо от себе си".

Издава и разпространява “Мадар ентъртеймънт”.

 

Снимки и видео

Facebook