VIKING FREE FIGHT MMA

VIKING FREE FIGHT MMA

Може някое от следните събития да ви се стори интересно.

Други събития от същият жанр могат да се намерят в категорията Спорт.

БАСКЕТБОЛ БЪЛГАРИЯ - ИСЛАНДИЯ

АРЕНА БОТЕВГРАД, БОТЕВГРАД

29.06.2018

Детайли на събитието

Viking Free Fight - Варна срещу всички в ММА формат

 

123

Нов ММА формат ще разтърси Варна! Феновете на бойните спортове ще се насладят на ново зрелищно събитие през август в морската столица – Варна, съобщава информационният сайт novavarna.net.

Хитовият гладиаторски спектакъл ще се проведе под името “Viking Free Fight” на 26.08 от 19:30 часа в зала “Конгресна” в Двореца на културата и спорта. Организаторите ще запазят формулата от 5 силни професионални боеве с доказани и разпознаваеми имена и 5 аматьорски срещи.

Идеята на организаторите е ключови състезатели от Варна да се бият с такива от останалите градове на страната. Новото спортно събитие се организира от Денислава Дончева – собственик на една от най-големите охранителни фирми “Викинг Инс” – и Димитър Урумов от “Cage of Glory”. Mачмейкър на състезанието ще бъде Димитър Димитров от СК “Викинг” – изключителен спортист и много уважавана личност в средите на бойните спортове.

Турнирът ще се проведе под патронажа на Станислав Недков и на Българската федерация по ММА. Организаторите обещават богата шоу програма и впечатляващ списък с предстоящите срещи на ринга. Подробна информация за цените на билетите, VIP масите и срещите очаквайте скоро.

Facebook