MEGADETH В СОФИЯ

27.5.2014

Уважаеми дами и господа,

М.Е. Music има удоволствието да обяви

своето първо музикално събитие за 2016 година

една от най- знаменателните метал групи на нашето време,  

начело с огнения Дейв Мъстейн

sss


Шоуто ще се състои на

7 юли 2016 г. (четвъртък), 20:00ч.

Зала Универсиада, София

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Билети за концерта на Megadeth в София могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg.

Продажбата им стартира в 10:00 ч. на 27 януари 2016 г. (сряда).

 

- Първите 200  билета ще бъдат на промоционална цена  от 55 лв.

След тяхното изчерпване  редовната цена на билетите ще бъде 65 лв.

- 200 броя билети Priority Access75 лв. – притежателите им ще бъдат допуснати в залата в деня на концерта 15 минути по-рано от останалата публика.

- 70 броя ВИП билети  - 80 лв. – ложата на зала Универсиада

 

 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Megdeth е легенда в световната тежка музика, основана  през 1983 г. в Сан Франциско. Лице на бандата, създател и основен  композитор е забалежителният Дейв Мъстейн. Заедно с  Metallica, Slayer и Anthrax, известни като „Голямата четворка“, Мegadeth  са наричани „бащите“ на траш метъла.

За своята над 30-годишна кариера групата издава 15 студийни албума, 5 от които – платитени, реализира над 50 милиона продажби на пет континента и прави десетки суперуспешни турнета в цял свят.

Сред  най-великите траш парчета за всички времена завинаги ще останат емблематичните “Symphony of Destruction”, “Hangar 18”, “Peace Sells”, “Rust In Peace...”, “Holy Wars... The Punishment Due” и редица други, подписани именно от мaшината Megadeth.

Само преди броени дни, на 22 януари, излезе и последният 15-ти албум на групата – „Dystopia“. Това е студийният дебют на новия китарист на Megadeth Кико Лурейро, познат от бразилската прогресив банда Angra, а също и за новото лице зад барабаните – Крис Адлър, познат на публиката от Lamb Of God.  Албумът е продуциран от Дейв Мъстейн и легендарния Тоби Райт, работил с банди като Alice in Chains и KORN

В подкрепа на „Dystopia“ Megadethзапочват предстоящото си световно турне, което стратира през февруари от Далас, САЩ. Европейската му част ще започне в началото на юни от Милано, а само месец по-късно българската публика ще види легендарната банда на живо и у нас.

.

С днешна дата Megadeth са:

Дейв Мъстейн – вокал, ритъм китара

Дейвид Елефсън – бас

Кико Лурейро – китара

Крис Адлър – барабани

 

123