U2 360º Tour - Истанбул

U2 360º Tour - Истанбул

Може някое от следните събития да ви се стори интересно.

Други събития от същият жанр могат да се намерят в категорията Концерти - рок музика.

Кога: 6.9.2010

U2 В ИСТАНБУЛ – ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ЖИВО! 06 Септември,2010 ОЛИМПИЙСКИ СТАДИОН АТАТЮРК, ИСТАНБУЛ. СПЕЦИАЛНИ ГОСТИ : SNOW PATROL!

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, БИЛЕТИТЕ ЗА КОНЦЕРТА НА U2 В ИСТАНБУЛ СА ВЕЧЕ В НАЛИЧНОСТ.

 

ПОРЪЧКИТЕ ЗА СТРАНАТА ЩЕ БЪДАТ ДОСТАВЕНИ С ‘ТИП-ТОП КУРИЕР’ НА АДРЕС В ПОНЕДЕЛНИК, 30.08. ДО КРАЯ НА РАБОТИЯ ДЕН, А ЗА СОФИЯ ВЪВ ВТОРНИК, 31.08. ДО ОБЯД.

 

ПОЛУЧАВАНЕТО НА БИЛЕТИ ЗА ТЕЗИ, ИЗБРАЛИ ОПЦИЯТА ‘PERSONAL PICKUP’ СТАВА  ВСЕКИ ДЕЛНИЧЕН ДЕН МЕЖДУ 10:00 И 18:00 Ч. В ЦЕНТРАЛН ИЯ ОФИС НА ФИРМАТА – СОФИЯ, УЛ. ‘ШАНДОР ПЕТЬОФИ’ 25, КОЙТО  ЩЕ РАБОТИ ИЗВЪНРЕДНО И В СЪБОТА, 28.08. ОТ 10:00 ДО 15:00Ч.

 

БЛАГОДАРИМ ЗА ТЪРПЕНИЕТО И ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ ИЗВИНЯВАМЕ ЗА ДОПУСНАТОТО ЗАБАВЯНЕ ПОРАДИ НЕЗАВИЕЩИ ОТ НАС ОБСТОЯТЕЛСТВА.

Детайли на събитието

Легендарните U2 ще свирят за първи път в Турция като част от световното си турне U2 360º Tour !

LiveNation, Pozitif и Истанбулската Фондация за Култура и Изкуство, с подкрепата на Агенцията за Истанбул - Европейска Столица на Културата 2010, представят най-голямото културно събитие на годината: на 6 Септември 2010г, легендарната рок група U2 ще свири за първи път на Истанбулска сцена, като част от световното си турне U2 360ºTour!

Това ще бъде и най-големия концерт, провеждан до сега в Турция. Дългогодишния сценичен режисьор на U2 Уили Уилиямс, в тандем с архитекта Марк Фишер ( ZooTV,PopMart, Elevation и Vertigo) представят нов, футуристичен 360º дизайн, позволяващ на публиката да наблюдава шоуто безпрепятствено от всички зрителни ъгли.

С цилиндрична видео система от преливащи се, електронни мониторни панели и стоманена конструкция, извисила се на десетки метри над огромна сцена с подвижни, гравитиращи мостове, U2 успяват да създадат уникално 360º усещане у всички фенове на музиката на живо.

U2 360º Tour се продуцира от Live Nation Global Touring и e спонсориран от BlackBerry.

За повече информация посетете:www.U2.com

Къде:

  • Istanbul Ataturk Olympic Stadium, İkitelli, Istanbul

уеб: http://www.u2.com/tour/index/

Снимки и видео

Facebook