SMOKIE БУРГАС

SMOKIE БУРГАС

Може някое от следните събития да ви се стори интересно.

Други събития от същият жанр могат да се намерят в категорията Музика.

ШУМЕН РОК

ПАРКИНГА НА КОМПЛЕКС СЪЗДАТЕЛИ …

15.06.2018

Кога: 9.2.2018

КОНЦЕРТА СЕ МЕСТИ ВЪВ ВАРНА!

Детайли на събитието

 

 

 

ПО ТЕХНИЧЕСКИ ПРИЧИНИ КОНЦЕРТЪТ НА РОК ЛЕГЕНДАТА SMOKIE В БУРГАС СЕ МЕСТИ ВЪВ ВАРНА

Поради неочаквани технически причини се налага концертът на рок легендата SMOKIE в Бургас на 9.02 да се премести в Двореца на Културата и Спорта във Варна на 8.02 от 20ч. За улеснение от волейболния клуб на „Лукойл Нефтохимик“ предоставят безплатни автобуси, които ще превозят всички фенове наSMOKIE от Бургас до Варна на 8.02 и след концерта ще ги върнат обратно. Вече са организирани 10 автобуса. Всеки, закупил билет, както и тези, които нямат билети все още, могат да се запишат с две имена и телефон на списък на касата на Държавна Опера Бургас, като се обадят или отидат на място, до края на деня на 7.02. В 16:30ч на 8.02 ще бъдат взети с автобус от Държавна Опера Бургас. Закупените билети важат с презаверка на касата на Двореца на Културата и Спорта Варна, а за тези, които все още нямат места, могат да си закупят на касите на ДКС, OMV, Office 1 и онлайн на Ticketpro.bg. За тези, които нямат възможност да присъстват, допълнително ще бъде овявено, как ще могат да върнат билета си и да си получат парите от организатора.

От днес можете да се запишете за безплатния превоз за концерта на SMOKIE във Варна на 8.02.

Билети по 30лв. и ВИП 40лв. можете да намерите на касите на ДКС Варна, Фестивален и Конгресен Център, OMV, Office 1, Orange, На Тъмно, Usit Colours и онлайн на Ticketpro.bg.

 

 

 

 

SMOKIE СА СПЕЦИАЛНИ ГОСТИ ВЪВ ВАРНА И БУРГАС ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

 

Предстоящите грандиозни концерти на рок легендата SMOKIE във Варна и в Бургас се изместват с един месец. Новите дати са – Варна 8.02.2018г. и Бургас 9.02.2018г. Тази промяна се налага, поради голямото световно турне на групата, в което тази година за първи път България участва с два града. Това дава възможност на всеки, който е закъснял със закупуването на билети да направи своя Коледен подарък. Закупените билети на промоция, както и на редовни цени, важат за новите дати без презаверка.  Тези, които нямат възможност да присъстват на 8.02 и 9.02, биха могли да върнат билетите си там, откъдето са ги закупили от 15.12 до 31.12.2017г. Предстои грандиозно посрещане на групата като ВИП гости в двата най-уникални морски града в България.  През тази и следващата година SMOKIE са на световно турне, стотици концерти им предстоят. Музикантите споделят с организаторите, че подготвят нещо специално за България. От доста години не сме виждали SMOKIE на родна сцена във Варна и в Бургас. Това е легендарен момент, в който ще видим феномена, дал началото на мелодичния рок и музиката, с която свързваме последните 30 години. SMOKIE нямат аналог в цял свят, те носят история, духа на 70-те, 80-те и 90-те. До ден днешен издават нови албуми, осъвременени, но винаги в стила на SMOKIE. Една запазена марка, която гарантира качество и истински емоции.

Предните трибуни в спортаната зала във Варна вече са запазени. Концертът в Бургас е в Държавна Опера, където обещава да бъде камерно изпълнение в по-интимен кръг. Невероятен миг, малцина ще могат да се докоснат до легендите от близо и да чуят най-любимите хитове от последните десетилетия само на метри от сцената.

 

Билети можете да намерите на касите на ДКС Варна, Държавна Опера Бургас, OMV, Office 1, Orange, Usit Colours и онлайн на Ticketpro.bg. 

ЕКСКЛУЗИВНО РОК ЛЕГЕНДАТА SMOKIE ГОСТУВА ВЪВ ВАРНА И БУРГАС

 

123

 

Ексклузивно във Варна и Бургас гостува рок легендата SMOKIE. Определени като феномен в музикалната история в книгата на Гинес, SMOKIE държат първите места в топ чарт класациите цели четири десетилетия. С хитове като "Living Next Door to Alice", "Lay Back in the Arms of Someone", "If You Think You Know How To Love Me", "Don't Play Your Rock'n'Roll to Me", "Oh Carol" и още много други, SMOKIE завладяха цяла Европа, Америка, Китай и чак до Южна Африка. Световноизвестни и обичани от поколения наред, те продължават да издават нови албуми и да пътуват в различни краища на света за турнета. Само до 1997 година имат 30 милиона продадени албума. През 2003-та издават компилацията "The Ultimate Greatest Hits Collection" и взимат златна и платинена награда за албум в Европа. 

През 2017-та SMOKIE включват за първи път Варна и Бургас в световното си турне. По покана на организаторите от EventsJar българската публика ще има възможността да се наслади на уникален концерт и да чуе на живо хитовете от последните десетилетия до днес. Феноменът SMOKIE ще бъде на 7.12 в ДКС Варна и на 9.12 в Държавна Опера Бургас. 

От днес стартира продажбата на билети. Само от 15.05 до 22.05 можете да закупите ПРОМО БИЛЕТИ по 30лв от всички ценови категории за Варна! За Бургас бройките са ограничени, концертът е специално камерно изпълнение и първите 50 билета са по 30лв. 

Побързайте да вземете билет за SMOKIE на невероятна промоция. Редовните цени на билетите са от 40 до 80лв. 

Билети можете да намерите на касите на ДКС Варна, Държавна Опера Бургас и онлайн на Ticketpro.bg. 

Снимки и видео

Facebook