BRIT FLOYD

BRIT FLOYD

Детайли на събитието

Уважаеми дами и господа,

СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС

 има изключителното удоволствие да ви представи

 

НАЙ-ВЕЛИКОТО PINK FLOYD ШОУ

В СВЕТА

 

 

 

18 ноември (неделя) 2018 г., 20:00 ч.

  Многофункционална спортна зала „Колодрума“, Пловдив

Brit Floyd

Eclipse World Tour 2018

45 години от The Dark Side of the Moon

 

 

С изпълнения на песни от най-любимите и най-продавани албуми на Pink FloydThe Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall и The Division Bell, както и много други.

 

 

 

Brit Floyd с най-великото шоу на Pink Floyd се завръщат на сцената през 2018 година за една много специална ретроспекция, посветена на 45-тата годишнина от великия албум от 1973  The Dark Side of the Moon.

 

Концертът се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2018 година.

 

С над 45 милиона продадени копия и определян от много хора като най-великият рок албум на всички времена, The Dark Side of the Moon е истински шедьовър, който пренаписва рок музиката и категорично отрежда на Pink Floyd рок безсмъртие. По време на концерта си в Пловдив, Brit Floyd ще изпълнят както класики от The Dark Side of the Moon, така и хитове от Wish You Were Here, Animals, The Wall, The Division Bell  и много други.

 

Шоуто на Brit Floyd е истински феномен. То пресъздава мащаба и величието на последното турне на Pink Floyd от 1994 Division Bell - с изключително светлинно шоу, огромен кръгъл екран и невероятни сценични ефекти. Идеята на целия спектакъл е да се създаде атмосфера, максимално близка до тази на концерт на Pink Floyd на живо.

 

 

 

‘Перфектното рок шоу’ LA Times

 

'Великолепно… абсолютен музикален шедьовър’ – Ticketmaster

БИЛЕТИ

 

С цел да се получи максимален театрален ефект, капацитетът на Многофункционална спортна зала „Колодрума“ ще бъде ограничен до 3 000 души. Всички места ще бъдат седящи.

 

Билетите за шоуто BRIT FLOYD са на цени

 

 

от 50, 60 и 70 лева

 

и могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро,
както и онлайн на
www.ticketpro.bg.

 

ВНИМАНИЕ!!!

Първите 200 билета от всяка ценова категория

 са на промоционална цена

с 10 % отстъпка!

 

Снимки и видео

Facebook