STING & SHAGGY 19.06.2018

STING & SHAGGY 19.06.2018

Може някое от следните събития да ви се стори интересно.

Други събития от същият жанр могат да се намерят в категорията Музика.

Кога: 19.6.2018

Детайли на събитието

 

Уважаеми дами и господа,

 

Във връзка с предстоящите концерти на 19 и 20 юни на Sting в Античен театър Пловдив и участието в тях на реге звездата Shaggy, се появиха в медиите доста спекулации, затова, че публиката е информационно заблудена и че Shaggy подменя по някакъв начин хедлайнера Sting. Искаме да ви уверим, че такива твърдения са абсолютно неоснователни.

Концертите ще протекат по следния график: вратите на Античния театър ще бъдат отворени в 18:30 часа; Около 20:15 часа ще излязат Sting и Shaggy заедно на сцената и ще изпълнят три песни от новия им съвместен албум 44/876. След това Shaggy ще продължи сам с три от най-големите си хитове. От там нататък до края на концертите Sting ще изпълни собствената си програма, включваща всички любими песни от огромното му творчество, с времетраене около час и 30 минути.

Очевидно е, че голям артист като Sting винаги във всяко ново турне търси да представи нещо специфично, за да направи концертите си уникални и незабравими спектакли. В последния му концерт в Арена Армеец миналата година специален гост беше синът му Joe Sumner. Този път Shaggy ще бъде един допълнителен бонус за българската публика.

 

SHAGGY пристига заедно със STING  в Пловдив през юни!

Големият музикант се включва към европейското турне на Sting през лятото на 2018!

 

Съвместният албум на двамата велики артисти 44/876, излиза на 20-ти април.

 

Имаме удоволствието да съобщим, че музикантът от Ямайка Shaggy ще се присъедини към турнето на Sting това лято, което ще посети редица исторически места из цяла Европа. На 19-ти и 20-ти юни в Пловдив  ще имаме изключителната възможност да чуем двамата артисти на живо, които ще изпълнят парчета от техния предстоящ съвместен албум 44/876, който излиза на 20-ти април. По време на турнето,  бандите на Shaggy и Sting ще свирят заедно едни от най-великите им хитове като "Every Breath You Take," "Englishman in New York," "Message in a Bottle,” “It Wasn’t Me,” "Mr. Boombastic" и "Angel.”

 

Shaggy и Sting първоначално започват да работят заедно по тяхната съвместна нова песен “Don’t Make Me Wait” – посветена на карибското звучене, което е повлияло и на двамата – а в последствие записват цял албум, изпълнен с мелодичност, страхотно настроение и вдъхновяваща музика.

 

Те разширяват съвместната си работа по време на турнето, като ще пътуват заедно със смесена банда, включваща музикантите на Sting Доминик Милър (китара), Джош Фрийс (барабани) и Ръфъс Милъл (китара) и музикантите на Shaggy Моник Мюзик (беквокали), Джийн Нобел (беквокали) и Кевън Уебстър (клавир).

 

 

 

Повече информация за турнето може да получите на: 

www.sting.com

www.shaggyonline.com

www.cherrytreemusiccompany.com

 

Снимки и видео

Facebook