SUMMER CHAOS FESTIVAL 2017

SUMMER CHAOS FESTIVAL 2017

Може някое от следните събития да ви се стори интересно.

Други събития от същият жанр могат да се намерят в категорията Музика.

ШУМЕН РОК

ПАРКИНГА НА КОМПЛЕКС СЪЗДАТЕЛИ …

15.06.2018

STING & SHAGGY

19.06.2018 - 20.06.2018

Детайли на събитието

Важно съобщение,

Във връзка с възстановяването на сумите за билетите за отменения фестивал SUMMER CHAOS, който трябваше да се състои на 31 юли 2017 в гр. Бургас, молим клиентите да имат пред вид следното:

  1. За билетите закупени по електронен път през сайта на Тикетпро: сумите ще бъдат възстановени по банков път.
  2. За билети купени чрез наложен платеж: да изпратят билетите по пощата до офиса на Тикетпро, заедно с банкова сметка и сумата ще бъде възстановена по банков път;
  3. За билети купени от партньорски каси на Тикетпро:
  • Сумите ще се възстановяват само в обекта от който са закупени билетите, срещу представяне на билет и касова бележка удостоверяваща, сумата и обекта. Тези билети могат да бъдат възстановени и в офиса на Текетпро.
  • Ако, от някоя каса са закупени повече от един билет едновременно, трябва да бъдат представени всички билети, за да се възстанови цялата сума.
  1. За тези клиенти, които не си пазят касовите бележки: да изпратят билетите по пощата до офиса на Тикетпро, заедно с банкова сметка и сумата ще бъде възстановена по банков път.
  2. Офисът на Тикетпро се намира в гр. София, ул. Шандор Петьофи № 28 и е с работно време от 10.00 до 18.00 часа, от понеделник до петък.

За контакти и въпроси: office1@ticketpro.bg

Снимки и видео

Facebook