"АЗ СЪМ ЛУНА" - МЮЗИКЪЛ - ГР. СОФИЯ

"АЗ СЪМ ЛУНА" - МЮЗИКЪЛ - ГР. СОФИЯ

Може някое от следните събития да ви се стори интересно.

Други събития от същият жанр могат да се намерят в категорията Музика.

ГЕРИ НИКОЛ

Marinela Hotel, Sofia

24.11.2017

ЛЮБО КИРОВ

Marinela Hotel, Sofia

25.11.2017

Детайли на събитието

Сериала "Аз съм Луна" набира все по-голяма популярност по Света, а и в България. Към днешна дата, убедително задминава колосалния успех на предшественика си - сериала "Виолета"! След повече от успешен първи сезон на сериала и предстоящо турне в Аржентина, "Аз съм Луна" - Мюзикълът е тук!

Концертното турне на "Art Crew" ще премине през 4 града в България, както следва :

05 Април - гр. Кърджали - "Театрално-музикален център" (ДКТ "Димитър Димов")
06 Април - гр. Хасково - зала "Недялка Симеонова" (Бизнес-център"
10 Април - гр. Пловдив - ДНА "Пловдив" (Военен клуб)
13 Април - гр. София - Дом на културата "Искър"

Луна е безгрижно и красиво 16-годишно момиче, което живее в Канкун, Мексико, заедно с приемните си родители. Тя работи като разносвач на бърза храна на ролкови кънки и повярвай, тя е доста добра на тях, като дори и тя самата не подозира за това! Един ден животът ѝ се преобръща тотално, когато новата собственичка на имението, в което Луна живее с родителите си, го купува. Впечатлена от готварските умения на Моника - майката на Луна, тя им предлага работа в Буенос Айрес, а Луна да бъде ученичка в най-доброто училище в Аржентина, като тя ще плаща таксата ѝ. И така, Луна и семейството й се пренасят в Аржентина. Луна се сблъсква с много нови предизвикателства, отрива нови приятели, а също и врагове. Какво се случва по-нататък? Ела и се потопи в магията и нека Луна сама да ти разкаже своята история!

В ролите - Любомира Джорова, Богомил Райков, Ваня Генчева, Франческо Ночев, Цветелина Славова, Илиян Тиганев, Венета Цонева, Мартин Дизов, Кристина Ангелова, Юлия Йорданова, Весела Богданска.

 

123

Facebook