URIAH HEEP

Може някое от следните събития да ви се стори интересно.

Други събития от същият жанр могат да се намерят в категорията Музика.

РУТ КОЛЕВА

Marinela Hotel, Sofia

27.01.2018

SMOKIE ВАРНА

Дворец на спорта Варна/Sport's palace …

08.02.2018

Кога: 5.12.2013

СЪБИТИЕТО Е СПРЯНО ОТ ОНЛАЙН ПРОДАЖБА, БИЛЕТИ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ В МРЕЖАТА НА ТИКЕТПРО.

Детайли на събитието

JOY Station в Студенстки град,ул.Акад. Стефан Младенов №3 е ново поколение мултифункционален развлекателен център на две нива. В бар-клуба с концертна сцена на първото ниво се изявяват български и световни топ артисти. Той посреща и разнообразни частни и корпоративни събития. На второто ниво на JOY Station се намира най-голямата боулинг зала в България с 20 писти.

Бар-клубът на JOY Station е новото бижу в концертния живот на София с капацитет до 800 гости, което го прави една от най-големите  локации в града. Клубът е сцена за изява на най-добрите български и международни музиканти. Всеки четвъртък в JOY Station има живи изпълнения, като веднъж месечно в клуба гостува и топ музикант от чужбина. В дните без концерти в бар-клуба има диджей-сет.

Атмосферата в клуба предразполага за автентично меломанско преживяване. Акустичният дизайн на JOY Station е изработен специално за залата, а озвучаването в него е с осигурена мощност 30 KW. Отделен екип професионални осветители се грижи за светлинните ефекти в JOY Station. Това дава допълнителен ефект на презентациите и заедно с уникалното озвучаване в клуба превръща всяко събитие в пространството в „изработено по мярка“.

Първото ниво на JOY Station e перфектна локация за неформални частни поводи, но и за големи корпоративни събития. От една страна обособените барове и сепарета могат да посрещнат малки групи приятели. От друга, голямата сцена, трите видеоекрана, светлинните ефекти и професионалното озвучаване в залата я правят подходяща за провеждане на всякакъв вид събития – фирмени срещи и партита или официални мероприятия, като рекламни презентации, конференции, конгреси, гала вечери и награждавания.

На 05 декември от 21.00ч. клуб JOY Station посреща на своята клубна сцена британските рокаджии Uriah Heep с ексклузивен лайв.

Легендарните изпълнители ще включат в плейлист-а и незабравими парчета като „The Wizard”, „Free n Easy”, „Sunrise”, „Nail on the head”, също и техни чудовищни хитове като „Easy Livin’”, „July Morning” и „Lady in Black”.

Бандата е в състав: Mick Box, Trevor Bolder, Bernie Shaw, Phil Lanzon, Russel Gilbrook.

Репертоарът на групата включва хитове както от 70-те и 80-те, така и нови парчета.

Facebook