„ 101 BEER FEST” БУРГАС

„ 101 BEER FEST” БУРГАС

Може някое от следните събития да ви се стори интересно.

Други събития от същият жанр могат да се намерят в категорията Забавления.

WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR

АРЕНА АРМЕЕЦ, SOFIA

26.04.2019 - 28.04.2019

Детайли на събитието

 

Първи международен фестивал на бирата в Бургас

 „ 101 Beer Fest Бургас  

19 до 21 юли 2018

 

                         

От 19 до 21 юли в експозиционен център ФЛОРА в морската градина ще се проведе първи международен фестивал на бирата „ 101 Beer Fest Бургас,

в който участие ще вземат над 20 фирми с над 101 пивоварни.

 

Изложението се провежда в разгара на туристическия сезон и има търговски характер.

Основната му цел е максимална популяризация на големия брой висококачествени чуждестранни марки бира, както и на българските производители на крафт бира. Обикновено крафт пивоварните са частни, малки и произвеждат ограничено количество бира.  Пивоварите обаче не залагат толкова на количеството, колкото на качеството и вкусовете на бирата.  Сред крафт бирите можете да намерите някои по-традиционни вкусове, но с осезаемо по-добро качество. Ако ви се опитва нещо различно, може да пробвате крафт бира с мед, люти чушки, бекон, кафе, шоколад, стриди или с плодове. Има и бири, отлежавали в бъчви от бърбън, които се обогатяват с допълнителен аромат.

 А защо да пробвате тези бири – заради свободата да се експериментира до безкрайност.

 

Вносители на немски,чешки, белгийски, английски, полски, шведски и японски бири ще представят най доброто от пивоварните на съответните страни. Своето участие заявиха:

Hills beer, Metalhead.beer, Rhombus, Пети океан, Ailyak, Malmo brewing Sweden, пивоварна Golem Poland, Бял Щърк, Диво Пиво, Blek Pine, Kazan Artizan, Veritas, Jagerhof, Konrad, Витошко Лале, Баси Кефа и др.

 

Изненадата на фестивала е бира La socarrada GOLD !!! Единствената бира в света със златен прах !!!  както и бира с вода от Средиземно море.

 

Участниците са подготвили много изненади с атрактивни  и промоционални цени, както и възможности за дегустация на определени марки.

Хубавата бира върви с хубаво мезе, а за това ще се погрижи вкусната скара на ресторант Моменто, която ще ви изкуши с прекрасните ребра, ущипци, плескавици, пилешки и свински филета, риба и пържени картофки.

 

 За посетителите на 20.07.2018 от 19.00 часа  група Обратен ефект ще подгрее публиката, за да може тя да се охлади с богатото разнообразие на представените напитки.

 

 Цена на билета - 5 лв с 2 безплатни дегустации и вход за концерта на група Обратен ефект

Очакваме Ви на 19 и 20 юли от 16.00 до 22.00 ч. и на 21 юли от 12.00 до 22.00 ч.

 

За повече информация

https://www.facebook.com/101-Beer-Fest-Burgas-2018-367325730338508/

 

Организатор: Експо Тим ООД

 

Снимки и видео

Facebook