TRUCK EXPO

TRUCK EXPO

Може някое от следните събития да ви се стори интересно.

Други събития от същият жанр могат да се намерят в категорията Изложби.

Детайли на събитието

Международно изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2017

1-3.06.2017 г., Летище Лесново

На 1-ви юни 2017 г, само на 20 км. от София - на летище Лесново - ще бъдат изложени най-новите модели и разработки на водещите световни производители на автомобили за индустрията, транспорта и дистрибуцията. Технологии от бъдещето в тежката автомобилна индустрия ще съберат на площ от 10 000 кв.м. над 50 фирми с повече от 100 водещи бранда, включително най-големите производители в Европа, САЩ и Азия. Предстоят 20 технологични премиери и иновации, които могат да бъдат видени за първи път в България.

123

TRUCK EXPO 2017 ще представи цялата палитра от продукти и услуги в сектора - камиони, автобуси, ремаркета и полуремаркета, оборудване и екипировка, резервни части, гуми, масла. Участват водещи производители на тежкотоварни автомобили, като DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, KARSAN, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT, SCANIA, SETRA, VOLVO TRUCKS, OTOKAR и др. За първи път на изложението ще бъдат представени и лекотоварни автомобили, предназначени за транспортиране на товари с тегло до 3.5 тона (N1-CITROEN, FORD, VOLKSWAGEN, PEUGEOT, FIAT, GREAT WALL,  SSANG YONG , HUNDAI  и др). За улеснение на посетителите са предвидени зони за кетъринг, познавателен детски кът за безопасност, а изкушените от тежката автомобилна техника ще могат да изпробват машините на специално организиран ТЕСТ ДРАЙВ в трите дни на изложението.

Организатор на събитието е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

Изложението очаква своите посетители от 10.00 до 18.00 часа на 1-ви и 2-ри юни, и от 10.00 до 16.00 часа на 3-ти юни.

Официалното откриване е на 1-ви юни, от 12.00 часа.

Елате и срещнете МОЩТА И СИЛАТА, които движат и Вашия бизнес!

Вижте как да стигнете до летище Лесново.

Повече за изложението можете да научите от сайта на TRUCK EXPO 2017.

Билетите можете да намерите на касата на летището и онлайн на Ticketpro.bg.

Възползвайте се от промо цена при закупуване на билети онлайн с 50% отстъпка.

Снимки и видео

Facebook