LeapIN Sofia

LeapIN Sofia

Може някое от следните събития да ви се стори интересно.

Други събития от същият жанр могат да се намерят в категорията Изложби.

Залата се намира в Национален дом на науката и техниката!

Детайли на събитието

123

 

Студентска неправителствена организация организира еднодневна конференция за предприемачество, иновации, кариерно развитие и успех на 22 април в София, България.

 


Студентска неправителствена организация LeapIn Bulgaria организира еднодневна конференция за насърчаване на ученици, студенти и инициативни младежи за предприемане на активни действия по професионалната си реализация, която ще се проведе на 22 април2017 година в зала проф. Асен Златаров, Национален дом на науката и техниката, София, България.

Leap Summit е най-голямата ежегодна 3-дневна студентска конференция на глобално ниво, която се състои в Загреб, Хърватска и се организира от HUKI  - студентска неправителствена организация промотираща предприемаческата култура и образование. Миналогодишният Leap Summit е събрал над 1000 предприемачи, студенти, млади професионалисти, НПО-ръководители и хора, които са лидери в техните сфери на развитие. Главният фокус на конференцията е върху теми насочени към иновацията, IT и модерни технологии, предприемачество, кариерно развитие и житейски истории свързани с  успеха и професионалната реализация.

За да се разпространи събитието и да се установи глобална мрежа от контакти е създадено движението LeapIN - ежегодна еднодневна конференция, която събира енергията и визията на Leap Summit на локално ниво по цял свят. Тази година се организира от местни ентусиасти в 15 различни държави – НПО-та, университети, предприемачи, неформални фориморования. В България се организира за пръв път от студентската организация LeapIn Bulgaria, а членовете са студенти  от Софийски университет и УНСС. Тазгодишното събитие ще се проведе на 22 април в град София, като във формалната си част ще запознае участниците с историите на едни от най-успешните кариеристи, предприемачи и иноватори в България и ще се проведат интерактивни workshop-ове с по-задълбочена практическа насоченост. Неформалната част ще представлява богата програма за създаване на мрежа от контакти съчетани с разнообразни и интересни сесии.

Сред лекторите ще бъдат Саша Безуханова – Инициатор и основател на гражанската платформа за дебат и общо действие MoveBG, Тодор Гигилев – софтуерен консултант и предприемач, изпълнителен директор на „Дриймикс”, Александър Хинков – основател на Успелите.бг – позитивната медия в България, Радослав Мирчев – предприемач и собственик на Бар Петък и Микстейп 5, и други. Всички те ще споделят истории от пътя на професионалната си реализация и ще дадат малко практическа насоченост на младите.

 

Снимки и видео

Facebook