GRAND CHOCOLATE FESTIVAL

GRAND CHOCOLATE FESTIVAL

Може някое от следните събития да ви се стори интересно.

Други събития от същият жанр могат да се намерят в категорията Изложби.

Детайли на събитието

123

НАЙ-ДОБРОТО ИЗДАНИЕ НА ШОКОЛАДОВИЯ ФЕСТИВАЛ ДОСЕГА НА ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПЛОЩ!

 

11-12 МАРТ 2017, от 10 до 18 часа в Интер Експо Център, най-големия изложбен център в България: 

 

За всички любители на шоколада! Заповядайте на третото издание на първото по рода си шоколадово изложение и най-голямото шоколадово събитие на България. Както и всяка година, обстановката ще е уютна, като с подходяща декорация Интер Експо Център ще се превърне в един шоколадов замък. 

 

По време на събитието ще се представят виртуозите в производството на шоколад и шоколадови изделия с над 250 вида шоколад от всички краища на света и в нетрадиционни комбинации. Освен по-голямата площ и по-големия брой изложители, за третото издание ще има още по-голяма изложба на шоколадови произведения на изкуството, презентации и работилници с нашите изложители, по-голям и по-забавен детски кът, фотокорнери на различна тематика, шоколадови бижута и дрехи и много други изненади. На изложението ще може и да дегустирате шоколадови творения, в изключително красивата обстановка, която ще създадем специално за Вас. 

 

Билетите са два типа: 

Стандартен: 5 лв, който е индивидуален билет

Family: 15 лв, който е билет за двама възрастни и две деца до 14 години. Годините на децата се удостоверяват с ученическа карта на входа на изложението. 

Моля, имайте предвид: деца до 7 годишна възраст влизат безплатно! 

 

Всички билети имат уникален номер, чрез който участвате в томбола за награди, предоставени от нашите изложители, организаторите и спонсорите на събитието.

 

 


Снимки и видео

Facebook