SOFIA FASHION WEEK 2016

SOFIA FASHION WEEK 2016

Може някое от следните събития да ви се стори интересно.

Други събития от същият жанр могат да се намерят в категорията Изложби.

СЪБИТИЕТО Е СПРЯНО ОТ ОНЛАЙН ПРОДАЖБА.
БИЛЕТИ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ ОТ КАСИТЕ НА ТИКЕТПРО И НЕГОВИТЕ ПАРТНЬОРИ, КАКТО И НА МЯСТО В ДЕНЯ НА СЪБИТИЕТО

Детайли на събитието

1

 

Модното събитие Sofia Fashion Week 2016 ще се случи за втори път у нас на територията най-актуалната локация в София -  зала  EFE Hotel Marinela, а датите за него са 22-26 март 2016 г. В петте тематични вечери организаторите от Hotel Marinela  и  агенция 359 Model & Talеnt обещават събитие, което ще определи модния пазар в България – амбиция, вече доказана с първото издание като класен моден продукт без аналог до момента.

На всички вечери ще присъстват VIP личности от модния и бизнес елит на страната. Ще има и шоурум с коктейл по модела на световните издания на Ню Йорк, Париж и Милано, както и уникални модни партита на различни места в реновирания по последни стандарти Hotel Marinela - Sofia .

Второто издание на Sofia Fashion Week 2016  ще предостави възможността за целия период на събитието – 22-26. 03. 2016 г. да има специално обособени търговски площи за дизайнери и марки под формата на елегантни самостоятелни павилиони, аранжирани като модни бутици, чрез които гостите ще могат за закупят или поръчат артикули от съответните марки -  Sofia Fashion Week street.

Това ще бъде и един моден диалог между дизайнери и абитуренти, които отблизо ще могат както да изберат своя тоалет за вечерта, така и да се запознаят с актуалните модни тенденции за сезона пролет-лято 2016 г. За тях Sofia Fashion Week street ще работи от 11.00 до 18.00 часа всеки ден от модната седмица.

Партньор на събитието ще бъде Code Fashion  -  медията за топ модните и VIP събития в България. Новините от събитието на едно място, както и видео архив от изминалия сезон на Sofia Fashion Week ще може да намерите и на CodeFashion.bg -  специализираният портал за българска и световна мода.

Много скоро на сайта  и фейсбук страницата на Sofia Fashion Week 2016 ще разберете и първите изненади, които са подготвили организаторите от  Hotel Marinela  и 359 model & Talent agency .

2

 

Програмата на Sofia Fashion Week 2016 :

Първата вечер (22. 03. 2016)  - представяне на световни марки и брандове с представителства в България или специални гости за събитието.

Втората вечер (23. 03. 2016)  - представяне на дизайнери и модни къщи и марки от България

Третата вечер (24. 03. 2016)  - представяне на млади дизайнери и нови лица от Българската модна сцена.

Четвъртата вечер (25.03.2016)  -  Haute Couture – вечерта, в която се представя висшата мода от топ дизайнери и висок клас марки от България и Европа.

Пета вечер (26. 03. 2016)  -  гала вечер-закриване с ексклузивни ревюта на световни гости и световни марки.

*** След всяка вечер тематични афтър партита в различни зали и заведения на територията на Hotel Marinela Sofia.

Снимки и видео

Facebook