ГЕЙМИНГ ТУРНИР "GAME NINJA" ФИНАЛИ

ГЕЙМИНГ ТУРНИР "GAME NINJA" ФИНАЛИ

Може някое от следните събития да ви се стори интересно.

Други събития от същият жанр могат да се намерят в категорията Изложби.

Кога: 7.3.2015

Всички предварително закупени билети, ще участват в томбола с много награди в деня на събитието!

Лицата под 14 години посещават обществени места след 20:00 часа единственно с родител или попълнена декларация: Изтегли декларацията от тук:

Детайли на събитието

Гейминг турнирът Game Ninja се завръща по-голям от всякога!

За пръв път финалите на Game Ninja ще бъдат проведени на живо в НДК, а наградният фонд достига 20 000 лв

dd

 

Game Ninja – един от най-големите гейминг турнири в България – се завръща през 2015 г. с още по-внушителни размери и награди! За пръв път към турнирите по League of Legends и Counter Stike: Global Offensive ще има и турнир по Dota 2. За пръв път финалите ще бъдат проведени на събитие на живо. И за пръв път наградният фонд ще достигне 20 000 лева!

Game Ninja 2015 е третото поредно издание на проекта, създаден от PC World Bulgaria. Първото издание беше през 2013 г., когато турнирите бяха по League of Legends, Counter Stike: Global Offensive и Starcraft II, а на следващата година турнирите включваха League of Legends и World of Tanks.

Квалификациите наближават

Тази година квалификациите по Counter Stike: Global Offensive ще започнат на 7 февруари, а по League of Legends и Dota 2 – на 8 февруари.

Квалификационните мачове ще продължат през целия месец и ще бъдат предавани на живо от и коментирани от най-добрите кастъри на AFK TV и Dota 2 Bulgaria.

Финалите – в зала 3 на НДК!

През 2015 г. Game Ninja ще бъде на още по-високо ниво – финалите по трите игри ще бъдат проведени на живо на 7 март в зала 3 на НДК и се очаква да бъдат посетени от над 2500 души.

Там посетителите ще могат да се срещнат с топ геймъри и да гледат на живо как най-добрите български отбори по League of Legends, Counter Stike: Global Offensive и Dota 2, се борят за победата!

Освен това посетителите на финалите ще могат цял ден да се забавляват с косплей, различни игри, гейминг щандове на изложители и др.

Събитието ще бъде отразено от най-добрите коментатори по е-спортове в България и ще бъде излъчвано на живо онлайн.

Входът за финалите е с билети, които ще се продават през системата на Ticketpro! .

Снимки и видео

Facebook