НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ 6

Jul 14, 2016

Идва ШЕСТОТО НАГРАЖДАВАНЕ на талантливите български деца и в тяхна чест е новият ШЕСТИ изключителен спектакъл „Нощ на звездите"!

По време на тази ШЕСТА ЦЕРЕМОНИЯ вие ще се възхищавате и ще засвидетелствате уважение към нашите ОТЛИЧНИЦИ от световни олимпиади, конкурси и състезания, заради които светът пише ШЕСТИЦА НА БЪЛГАРИЯ!

В „Нощ на звездите" ще се почувствате като великия Исак Нютон, който наблюдавал звездите и открил Закона за гравитацията - вие ще го преоткриете като наблюдавате невероятни и невиждани досега в България изпълнения на звездни артисти, които с безгранично ВДЪХНОВЕНИЕ създават нови правила в прилагането на природните закони!

По време на ШЕСТАТА ЗВЕЗДНА НОЩ ще покажат изкуството си ШЕСТИМА призьори от Фестивала на цирковото изкуство в Монте Карло; ШЕСТ екстремни спортисти ще демонстрират главозамайващи изпълнения, които не се подчиняват на Закона за гравитацията, а на арената ще гравитират ШЕЙСЕТ И ШЕСТ музиканти и още поне толкова феерично красиви класически балерини!!!

Очакваме ви, за да споделим с вас чудесното преживяване и гордостта от постиженията на нашите деца, да се порадваме на новите светове в „Нощ на звездите"!!!

ШЕСТОТО издание на „Нощ на звездите" в подкрепа на талантливите български деца, ще е предхождано и с бонус за отличниците от очакваната бъдеща публика: първите ще могат да закупят на цена ШЕСТ ЛЕВА от специалните ШЕСТСТОТИН БИЛЕТА, чрез Тикет Про!

София, 25 февруари, 2017 г., 19.00 ч., зала „Арена

Армеец"!

123