Тикетпро

30.10.2008

Една от най-бързо разрастващите се компании за продажба на билети в света

Ticketpro World

ТИКЕТПРО е един от световните лидери в областта на продажбата на билети за различни събития - концерти, изложби, театрални постановки, спортни мероприятия, кино и други. На всеки пазар, на който компанията действа, ТИКЕТПРО осигурява услугите за повечето от най-престижните международни туристически атракции, на най-добрите местни увеселителни и развлекателни съоръжения и привлича за свои партньори най-авторитетните промоутърски фирми. Чрез своята запазена марка или собствени технологии ТИКЕТПРО вече предлага своите услуги в множество страни по цял свят, сред които Съединените Щати, Унгария, Полша, Канада, Република Чехия и Италия, а скоро ще стъпи и на много други пазари като Индия и Китай. Има изградена огромна мрежа за продажба на билети, състояща се от стотици бокс офиси, телефонни центрове и интернет страници. Продажбите на билети чрез тези структури възлизат на милиони годишно в цял свят.

От момента на своето създаване в Република Чехия през Септември 1992 г., която по това време все още бе част от бивша Чехословакия, ТИКЕТПРО предлага на пазара билети за най-големите световни звезди като Роби Уилямс, Ролинг Стоунс, Ю ту, Пинк Флойд, Майкъл Джексън, Маестро Лучано Павароти, Боб Дилън, Дженезис, Дейвид Бауи, Ерик Клептън и много други.

ТИКЕТПРО се разраства буквално с всеки изминат ден. В края на Януари 2006 г. и нашата страна се присъедини към семейството на тази водеща мултинационална компания чрез пускането на интернет страницата www.ticketpro.bg.

При закупуване онлайн, на клиента са предоставени същите възможности да избере цената и сектора на билета, както и при закупуването му от билетна каса. Според установената практика на всички пазари, на които ТИКЕТПРО развива своята дейност, към цената на всеки билет се прибавя комисионно възнаграждение за Тикетпро.

Тази такса от 10% ще се използва от ТИКЕТПРО за разширяване гамата услуги, които компанията ще предлага на територията на нашата страна, възможно най-бързо и за всяко значимо събитие, организирано от най-уважаваните промоутърски компании у нас. Тези услуги разработени от екип първокласни специалисти в областта на развлекателната индустрия непрекъснато се обновяват, за да отговарят на най-съвременните изисквания на пазара на развлекателната индустрия, да бъдат съобразени с желанията на клиентите и да предлагат възможно най-голяма сигурност.

ТИКЕТПРО предоставя възможност на българските фенове да закупуват билети за събития, състоящи се в няколко други страни. ТИКЕТПРО поема задължението да осигури в България такова качество на своите услуги, каквото предлага и в останалата част на света.